© Arxiu d'imatges PTCBG

Entorn

La Farinera Sant Lluís situada al nord de la Costa Brava, a l’Alt Empordà, a tocar a la frontera amb França, arrecerada per la serralada de l’Albera i els Pirineus, on aquests s’entreguen al mar pel Cap de Creus.

La Costa Brava sorprèn no només per la bellesa del seu litoral, cales i platges en espais únics, sinó també pels indrets singulars, ofertes culturals, excel·lent gastronomia, viles marineres…

El Triangle Dalinià, format per el Teatre-Museu Dalí de Figueres, la Casa-Museu Salvador Dalí de Portlligat prop de Cadaqués i el Castell Gala Dalí de Púbol.

13 restaurants que sumen 17 estrelles Michelin, dels que cal destacar El Celler de Can Roca, el millor restaurant del món 2013 i 2015 segons la prestigiosa revista anglesa ‘Restaurant Magazine’

Els festivals de música, la programació teatral, musical i de dansa, l’ambient artístic que es respira les festes tradicionals, populars i religioses, i els productes artesans, formen part del patrimoni i la identitat del país.

Els clubs de golf
PGA Catalunya Resort, Golf Platja de Pals i Empordà Golf Resort de la Costa Brava van aconseguir el 2015 ser entre els 50 millors d’Europa, segons el ranking professional britànic ‘Top100golfcourses’’

El PGA Catalunya Resort, el millor exemple de projecte immobiliari de Golf d’Europa.

Ferran Adrià , icona de cuina avantguardista catalana del segle XXI, segueix establert a la Costa Brava immers en el projecte de El Bulli Foundation, futur centre de creativitat i investigació culinària oberta al món a través d’internet que entrarà en funcionament el 2017.

Vins de la DO Empordà, que impulsen l’enoturisme al destí, i realcen la qualitat del producte autòcton. Vinyes vora el mar caracteritzen el paisatge de zones com l’Alt i el Baix Empordà.

Una zona que agrupa quatre parcs naturals, els Aiguamolls de l’Empordà, Montgrí i les Illes Medes, el Baix Ter i el Montseny

La badia de Roses, declarat per la UNESCO, com a una de les badies més belles del món

L’oferta d’oci amb dos grans Casinos situats a Peralada i a Lloret de Mar

Girona, coneguda per la bellesa del seu Barri Vell, i com a destí de turisme de negocis, convencions i viatges d’incentius.

Ben a prop, la ciutat de Barcelona, les obres del modernisme de Gaudí, shopping amb les millors marques del món, i pels amants de l’esport hi trobem el FC Barcelona i el Circuit de Catalunya Montmeló.